Treballa amb nosaltres

La captació de talent és fonamental per a Consultors de Gestió Pública, per a continuar construint dia a dia un equip professional multidisciplinari d’alt nivell.

Per això, si t’interessa que CGP valori el teu perfil pots enviar-nos les teves dades de contacte i el teu CV mitjançant el següent formulari.

 

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

L'informem que segons el que estableix la normativa en matèria de protecció de dades personals i LSSICE, a l'enviar aquest formulari està consentint en el tractament de les seves dades personals per a la resolució de consultes, dubtes i enviament de comunicacions periòdiques a través de correu electrònic i altres mitjans afins.

Perquè aquesta finalitat pugui ser correctament duta a terme, les dades personals que enviï han de ser exactes. Si deixessin de ser-ho, podrà exercir els drets previstos per la normativa anteriorment esmentada per actualitzar-los o per a qualsevol altre exercici de dret a través del correu electrònic cursos@gestionpublica.es, amb la referència "dades personals" i còpia del DNI o un altre document identificatiu .