2ª JORNADA formativa Aplicació pràctica de les novetats de la LPE/2023 en matèria de personal

Aplicació pràctica de les novetats de la LPE/2023 en matèria de personal i especialment pel que fa a l’ampliació de les plantilles de personal fix.


Tornem a tractar de manera pràctica el contingut i aplicació de la TRE Específica, com a novetat importantíssima de la LPE/23, així com les altres vies existents en les lleis per a ajustar la dimensió de les plantilles de personal fix a les necessitats reals.

Savia i Consultors de Gestió Pública presenten una nova jornada formativa després del gran acolliment que va tenir l’últim esdeveniment sobre les novetats de la LPE/2023 en matèria de Personal.

La posada en pràctica del contingut de la Jornada produiria dos importants efectes: d’una banda, continuar avançant en la reducció de la temporalitat estructural en les Administracions, i per un altre, augmentar les plantilles de personal fix, en funció de les necessitats reals.

Abordarem, de forma molt pràctica, la importantíssima novetat de poder aprovar una Oferta d’Ocupació en 2023 que contingui una Taxa de Reposició d’Efectius Específica, a més de l’Ordinària.

L’objectiu? Que la temporalitat en l’ocupació pública no superi el 8% de les places estructurals a la fi de 2024.

A més, respondrem als teus dubtes i preguntes.

Si no vas poder acudir en l’última convocatòria i t’estàs ocupant d’afrontar l’ampliació de personal fix o necessites ajuda per a implementar correctament aquest nou procés, no pots faltar.

Esdeveniment online i presencial

25 de abril

de 10:30 a 14:00h

Madrid – Oficines de Savia

Entrades presencials limitades a 30 assistents

Presentat per:

Mes informació i inscripció

Una oportunitat única i exclusiva per a millorar directament el teu acompliment professional. Reserva ja la teva plaça! T’esperem.